Rörskärning

Vi erbjuder kostnadseffektiv 3D-skärning för alla typer utav rör. Med hjälp av våra CNC-styrda vattenskärningsmaskiner kan avancerade detaljer skäras ut helt enligt önskemål och med genomgående eller icke genomgående hål. Metoden passar bra för figurskärning med höga toleranskrav och möjliggör exakta håltagningar och inskärningar. Med vattenskärning får du ett skärsnitt på endast 0,76mm och en tolerans på 0,10mm.

Med vår maskinpark minskas den fortsatta bearbetningen vilket har gett våra kunder en mer kostnadseffektiv produkt. Den stora skillnaden jämfört med andra metoder såsom exempelvis rörlaser är att vattenskärning är en kall bearbetning som inte förändrar materialet. Slagg och härdzoner undviks, du får ett rent snitt utan påverkan på rörets insida och en produkt som kräver minimal efterbearbetning.

Vi hjälper er hela vägen från idé till färdig produkt och med vår gemensamma erfarenhet och kunskap tar vi fram en lösning och produkt som passar just era önskemål.

Du kommer enkelt i kontakt med oss både via telefon och via epost, klicka här för att komma till kontaktsidan eller fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig vidare.

Välkommen med dina frågor eller offertförfrågan här.

Läs gärna mer om vattenskärningens fördelar under fliken vattenskärning