Legotillverkning i SverigeLegotillverkning

Ölands Vattenskärning tillhandahåller och ombesörjer legotillverkning i form av svetsning, fräsning, bockning, efterbearbetning och ytbehandling. Om behov finns ser vi också till att produkterna monteras, packas, etiketteras och skickas direkt till slutkund. Vi offererar, tillverkar och levererar med era specifika önskemål som underlag. Våra uppdrag består av serier, enstyckstillverkning och tillverkning av specialdetaljer, allt utifrån behov.

Ert behov av legotillverkning styr

Med flerårig erfarenhet inom verkstadsindustrin har vi skaffat oss ett brett kontaktnät av samarbetspartners. Vi kan på så sätt erbjuda er som kund en specifik produkt framtagen helt utifrån era behov.

Tack vare vår möjlighet till framtagning av nya fixturer, legotillverkning, efterbearbetning samt montering och packning kan vi hjälpa er hela vägen från beställning av material till färdig produkt levererad och klar till slutkund.

Med våra kostnadseffektiva lösningar och vårt systematiska och strukturerade arbetsflöde ser vi till att leverera era produkter till rätt kvalitet och rätt pris.