Legotillverkning i SverigeLegotillverkning

Ölands Vattenskärning hjälper er med legotillverkning i form av svetsning, fräsning, bockning, efterbearbetning och ytbehandling. Självklart ser vi också till att produkterna monteras, packas och skickas till kund. Vi offererar, tillverkar och levererar med era specifika önskemål som underlag. Våra uppdrag består både av serier, enstyckstillverkning och tillverkning av specialdetaljer allt utifrån vilka behov våra kunder har.

Hjälp vid Legotillverkning

Vi hjälper till att täcka alla behov som finns på vägen till en leveransklar produkt och vi hjälper er med allt från enstycksbitar till stora serier. I vår verkstad med mångårig erfarenhet står vi till tjänst med legotillverkning, efterbearbetning, framtagning av nya fixturer samt montering och packning. Vi hjälper er helt enkelt med allt från beställning av material till färdigmonterad produkt.

Vi har mångårig erfarenhet inom verkstadsindustrin och ett brett kontaktnät och tillsammans med dig som kund tar vi fram en produkt som passar just era önskemål och ert behov.

Ölands Vattenskärning arbetar för långsiktiga relationer och när du kommer till oss kan du känna dig trygg med att vi arbetar med just dina behov och önskemål i fokus. Med hjälp av kostnadseffektiva lösningar och ett systematiskt och strukturerat arbetsflöde ser vi till att leverera de produkter ni önskar och till rätt kvalitet.