Laserskärning

Laserskärning är en flexibel och exakt metod som används för att skära genom olika material såsom svartstål, aluminium, rostfritt stål, mässing och koppar. Tack vare att maskinen är CNC-styrd blir detaljerna exakt lika. I lasermaskinen kan vi enkelt skapa raka linjer och komplexa figurer med ett smalt skärsnitt och tillverka allt från små detaljer till större komponenter.

Den största fördelen med laserskärning är den exakthet som konturerna kan skäras med och maskinens höga bearbetningshastighet. Med laserskärning arbetar man snabbt och exakt och tack vare maskinens höga precision och tunna skärsnitt kan detaljerna skäras ut tätt inpå varandra. Denna exakthet gör i sin tur att utvinningen av material maximeras och att spill reduceras. Att skära med laser ger skarpa kanter och nästintill obefintliga skärlinjer. Vid laserskärning är det en minimal del av plåtens yta som utsätts för värme vilket utöver den höga precisionen även minimerar behovet av efterbearbetning.

FÖRDELAR MED LASERSKÄRNING:

I vår lasermaskin kan vi skära plåtar som är 3000x1500mm. Maskinen ger oss ett bra komplement till våra vattenskärmaskiner och är framförallt lämplig för skärning i tunnare plåt.

Välkommen med offertförfrågan eller övriga frågor här.

Ni kan också fylla i formuläret längst ner på sidan så återkopplar vi så snart vi kan.