Vattenskärning i gummi

Vi vattenskär era gummi- och cellgummidetaljer och ser till att de får raka kanter. Med hjälp av de CNC-styrda maskinerna ser vi till att detaljerna alltid blir exakt lika och i exakt den form ni önskar. I våra fyra vattenskärningsmaskiner kan vi skära ut detaljer i komplicerade former och med hög precision. Allt från millimeterstora detaljer till större detaljer på flera meter. Vattenskärning är på så sätt en flexibel metod och med ett skärsnitt på endast 0,76 mm minimeras materialspillet. Vattenskärning innebär inget tryck på materialet, det uteblivna trycket på gummit ger raka linjer och skarpa vinklar samtidigt som den rena vattenstrålen skonar materialet.

Vid skärning av gummi och andra mjuka material  använder vi oss av renvattenskärning vilket innebär att vi skär med en stråle bestående av enbart rent vatten och med ett tryck på ca 4 000 bar.  Det rena vattnet utan tillsatser gör vattenskärning till ett skonsamt och miljövänligt alternativ.

Vi vattenskär i de flesta dimensioner och hjälper våra kunder med allt från framtagning av prototyper till tillverkning av enstycksdetaljer och större serier. Vi offererar, tillverkar och levererar med era specifika önskemål som underlag.

Välkommen med dina frågor eller offertförfrågan. Våra kontaktuppgifter hittar du här.