Om oss

”Ölands Vattenskärning AB kundanpassar och utvecklar produktionen efter marknadens behov.”

Ölands vattenskärning har lång erfarenhet inom branschen. 1998 förvärvades Ölands vattenskärning AB som ett dotterbolag till Industriteknik Wreinert & Co AB som främst arbetade med tillverkning av handikapphjälpmedel för barn. Samarbetsmöjligheterna växte och gav starka resultat som ledde till att vi 2005 byggde ut för expansion med en förbättrad maskinpark. De båda verksamheterna bedrivs idag under namnet Ölands vattenskärning AB. Med den maskinpark vi har idag har vi kapacitet att skära med 10 renvattenstrålar alternativt 5 abrasiva strålar per maskin.

Ölands Vattenskärning ser ständigt till att förbättra verksamheten och att kraven för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens är uppfyllda. Varje enskild anställd arbetar kontinuerligt med att nå vårt övergripande mål; att ni som kund ska få exakt det ni vill ha, i rätt tid och med rätt kvalitet. Vi vill göra vårt yttersta i alla sammanhang. Det ger oss trygghet och visshet om att alltid möta era krav och förväntningar.

2014 överlät Hans Wreinert verksamheten till sina söner som vid det laget hade flera års erfarenhet i företaget. Tillsammans förvaltar och utvecklar de Ölands Vattenskärning AB mot nya mål.

Se gärna vår företagsfilm som vi tog fram i samband med vårt 20-årsjubileum: