Prototyptillverkning

En bra prototyp är ett viktigt steg i varje produktutveckling. Prototypen ger möjlighet till en grundlig utvärdering och kan vara avgörande för om projektet blir lyckat eller ej. Det är många val som ska göras när en ny produkt skall tas fram, det kan gälla både konstruktion, materialval och val av tillverkningsprocess. Valen är många och kan ofta handla om både små detaljer och större, avgörande val.

Ölands Vattenskärning finns med er hela vägen från idé till färdig produkt. Vi hjälper er med en flexibel och kostnadseffektiv prototyptillverkning och tillsammans med er går vi från idé till färdig konstruktion och fysisk produkt. Vi har en gedigen erfarenhet av material- och processkunnande och genom åren har vi byggt upp en bred kunskapsbas av olika tillverknings- och produktionstekniker. Med hjälp av vårt kunnande och vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda vägledning och hjälp längs hela prototyptillverkningsprocessen. Tillsammans med era visioner och behov tar vi fram en produkt som motsvarar just era förväntningar, en produkt som kan göra er vision till verklighet.

Ölands Vattenskärning arbetar för långsiktiga relationer och när du kommer till oss kan du känna dig trygg med att vi arbetar med just dina behov och önskemål i fokus. Med hjälp av kostnadseffektiva lösningar och ett systematiskt och strukturerat arbetsflöde ser vi till att leverera de produkter ni önskar och till rätt kvalitet.