Notiser

Semester

Publicerad 5 juli 2023

Från vecka 28 till vecka 31 har vi på Ölands Vattenskärning stängt. Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar!

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År

Publicerad 16 december 2022

Det lackar mot jul och vi på Ölands Vattenskärning vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer och medarbetare för det här året. Vi tar julledigt mellan den 27:e december och den 6:e januari. God Jul & Gott Nytt År!

Läs mer

Tack!

Publicerad 12 december 2022

Nu har vi alla landat efter Elmia Subcontractor. Det var några intensiva dagar med många trevliga bekantskaper, intressanta samtal och nya insikter. Tack alla ni som besökte vår monter!

Läs mer

Elmia Subcontractor

Publicerad 27 oktober 2022

15-17 november kommer vi vara på på Elmia Subcontractor. Välkommen till vår monter – D01:42

Läs mer

Nytt år med nya möjligheter.

Publicerad 9 januari 2020

Vi har laddat batterierna över jul och nyår och är redo för nya utmaningar. Kontakta Martin@olandsvattenskarning.se för offert.

Läs mer

God jul och gott nytt år!

Publicerad 19 december 2019

Ölands vattenskärning kommer att ha Julstängt från den 23/12 till den 6/1. Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Läs mer

Semesterstängt

Publicerad 12 juni 2019

Ölands Vattenskärning håller semesterstängt vecka 29-31. Vi önskar alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt fin sommar.

Läs mer

Ölands vattenskärning – kunskap och kvalitet

Publicerad 9 maj 2019

För en tid sedan skickade Ölands Vattenskärning ut en enkät till alla kunder. Syftet med enkäten har varit att se vad som är viktigast för våra kunder, hur de uppfattar oss som leverantör och vad vi kan bli bättre på. Ett stort tack till alla som fyllt i enkäten och för de goda omdömen vi […]

Läs mer

Vill du veta vad det är?

Publicerad 12 november 2018

Har du fått en sådan här på mässan men inte vet vad det är? Då ska vi ge dig svaret här. Det är något mycket enkelt som du förhoppningsvis kan få användning av i din vardag eller kanske när du ska surfa in på Ölands Vattenskärnings hemsida för att läsa om allt som vi kan […]

Läs mer

Välkommen till vår monter

Publicerad 16 oktober 2018

Ölands Vattenskärning ställer ut på Elmia Subcontractor för nionde året i rad. Välkomna att besöka oss i vår monter D01:42 den 13-16 november. Klicka på bilden nedan för att skriva ut ditt kostnadsfria entrékort.

Läs mer