Nu söker vi en maskinoperatör med inriktning service- och underhåll

Ölands Vattenskärning söker nu en strukturerad och flexibel maskinoperatör med inriktning på service och underhåll.

Arbetsuppgifter:

Som maskinoperatör sköter du inställning och övervakning utav våra vattenskärningsmaskiner och tillsammans med övriga i teamet har du ansvar för att tillverka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag. Vattenskärningen är navet i vår verksamhet och du och dina kollegor har en viktig roll i att tillverkningen ska fungera så effektivt som möjligt. En viktig del i arbetet är därför också löpande och förebyggande underhåll utav både maskiner, pumpar och reservdelar.

Personliga egenskaper:

Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta men är också van vid att ta mycket eget ansvar och att själv planera och utföra ditt arbete på bästa sätt. Du arbetar effektivt men är samtidigt mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Du besitter förmågan att ”ha många bollar i luften”, du kan planera ditt arbete och kan lätt prioritera utifrån de uppgifter du fått tilldelat dig. Det är bra om du har en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Det är också en fördel om du är tekniskt/mekaniskt intresserad då du kommer att sköta en hel del underhåll av maskiner och pumpar.

Kompetenskrav:

Meriterande:

Kollektivavtal finns med IF Metall.

Du söker tjänsten genom att maila CV och personligt brev till lina@olandsvattenskarning.se Skicka in din ansökan senast den 9 september 2018.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Lina Falk, HR

Mail: lina@olandsvattenskarning.se

Telefon: 0485-305 44

 

 

 

 

 

 

 


Tillbaka till nyheter