Nyhetsbrev november 2016

Ny kontaktperson

Vi har under hösten gjort en del förändringar i den interna organisationen. Dessa förändringar innebär bland annat att David som tidigare haft hand om kvalitets- och leveransfrågor nu tar rollen som produktionschef och kommer istället att lägga stort fokus på det interna flödet. Lina Falk tar över kvalitetsansvaret och kommer att vara kontaktperson när det gäller reklamationer och leveransfrågor framöver.

Kontaktuppgifter hittar ni här.

Tack!

Tack till alla er som besökte vår monter på Elmia Subcontractor 2016. Ölands vattenskärning ställde ut på mässan för sjunde året i rad. Mässan ger oss tillfälle att knyta nya kontakter och att vårda befintliga relationer med både kunder och leverantörer. Vi hade många givande besök i vår monter och vi hoppas att vi ses igen nästa år.

Laserskärning

För någon månad sedan valde vi att utöka vår maskinpark och investera i en laserskärningsmaskin. Maskinen är nu installerad och redo för produktion och innebär ett bra komplement till våra tidigare maskiner. I maskinen kan vi skära plåtar som är 3000×1500. Metoden lämpar sig bra för skärning i tunnare plåtar.


Tillbaka till nyheter