Nyhetsbrev april 2016

Nyhetsbrev April 2016

Ölands vattenskärning i kundens ögon

För en tid sedan skickade Ölands Vattenskärning ut en enkät till alla kunder. Gensvaret har varit över förväntan. Tack vare enkäten har vi fått en tydligare bild av vad vi är bra på och vad vi behöver förbättra – en bra grund för det fortsatta arbetet helt enkelt. De tre ord som bäst beskriver Ölands Vattenskärning enligt våra kunder är kvalitet, kunskap och service. Det omdömet är vi självklart mycket stolta över, att leverera rätt kvalitet enligt kundens önskemål och att kunna tillmötesgå kundernas behov på bästa sätt är något som alltid varit viktigt för Ölands Vattenskärning.

Besök oss gärna på nätet

Utöver hemsidan finns Ölands Vattenskärning även representerade på Facebook och på YouTube. På Youtube lägger vi upp diverse filmklipp så som vår företagstrailer ”The Perfect Cut”, kolla gärna in den och besök oss på nätet genom att klicka på länkarna nedan.

YouTube   Facebook

Effektivisering

Under våren fokuserar Ölands Vattenskärning mycket på den interna verksamheten. Vi håller på med en omorganisering som innebär att vi strukturerar om, förtydligar och förenklar vårt arbetssätt. Vi strukturerar samtidigt upp i lagret och skapar ett tydligare flöde i produktionen. Det är mycket på gång och vi arbetar för ett långsiktigt mål.

 


Tillbaka till nyheter