Nu söker vi en maskinoperatör

Vi söker en maskinoperatör till våra vattenskärningsmaskiner. Som maskinoperatör ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att maskinerna går enligt plan. Du ställer in maskiner, förbereder nästkommande körning, plockar ur färdiga jobb och tar hand om daglig bearbetning av detaljer enligt arbetskort och skärkort. I arbetet ingår även underhåll av maskiner, pumpar och truckar.

Arbetet är förlagt till eftermiddag/kväll med start omgående.

För att trivas i rollen bör du vara en trygg person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är praktiskt lagd, ansvarsfull, punktlig och har en hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du har mätvana och viss materialkännedom sedan tidigare. Det är viktigt att du är framåt, initiativtagande och noggrann, att du har en förmåga att se till helheten och att du ser dig och dina arbetskamrater som ett team. Truckkort och traversutbildning är meriterande.

Sista ansökningsdatum är 2016-04-05 men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Du ansöker genom att skicka cv och personligt brev till lina@olandsvattenskarning.se

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till nyheter